Dacă vreți să vă transformați orice drum cu mașina într-o călătorie sigură, plăcută și fără surprize, vă aducem în atenție senzorii de presiune.

Aceștia se montează în interiorul roții, de obicei lângă supapa de umflare a cauciucului și au rolul de a vă informa în timp real atunci când presiunea din anvelope scade sub limita acceptată și apar probleme la una sau mai multe roți ale mașinii dumneavoastră.

Pentru a alege cea mai bună variantă pentru mașină, vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre aceste piese și aducem în atenția dumneavoastră produse calitative și la un preț accesibil. Mai mult, experiența noastră în domeniul roților este esențială, dat fiind că majoritatea senzorilor de presiune trebuie remontați cel puțin de două ori pe an, atunci când se face schimbul anvelopelor de iarnă cu cele de vară

Sfatul nostru


Nu uitați că siguranța dumneavoastră și a celor dragi trebuie să primeze atunci când vă aflați în trafic, iar senzorii de presiune vă pot scăpa de drumurile inutile la vulcanizare pentru a verifica starea roților, atunci când vă porniți la drum. Pentru informații suplimentare sau ofertă de preț ne găsești la tel: 0232.272.869, 0756.275.851 sau la sediul nostru de pe Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, 700141, Iași, România.