Atunci când ne gândim la mașini, trebuie să avem în vedere faptul că siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic trebuie să fie pe primul loc.

Tocmai acesta este motivul pentru care fiecare piesă sau accesoriu trebuie ales cu grijă și montat de către specialiști. Este și cazul prezoanelor care sunt folosite pentru a prinde janta de butucul roții și care, dacă nu sunt adecvate și nu sunt montate corespunzător, pot determina apariția unor grave accidente, roata riscând să se desprindă de vehicul.

Astfel, pentru a crește gradul de siguranță al dumneavoastră și pentru a face din condus o bucurie, vă aducem în atenție prezoane și piulițe de calitate, la un preț accesibil, iar datorită vastei noastre experiențe în domeniul roților vă oferim și informațiile necesare pentru achiziționarea produselor potrivite mașinii dumneavoastră.

Sfatul nostru


Pentru informații suplimentare sau ofertă de preț ne găsești la tel: 0232.272.869, 0756.275.851 sau la sediul nostru de pe Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, 700141, Iași, România.