Gropile din asfalt ne dau bătăi de cap și ne avariază grav mașinile. Aceasta este realitatea de la care am pornit în momentul în care ne-am propus să oferim un nou serviciu – sudura jantelor din aluminiu sau aliaj. Astfel, indiferent din ce material sunt confecționate jantele mașinii dumneavoastră, noi reușim să le redăm forma, elasticitatea și calitatea, chiar dacă acestea au fost deteriorate, prin intermediul sudurii în argon, folosind procedeul MIG/MAG.

Astfel, pentru jantele confecționate din oțel folosim gaze de natură activă, în timp ce jantele realizate din aluminiu sunt reparate folosindu-se argonul și heliu, ori cupru cu magneziu.

Dacă ne raportăm la modul de lucru și la standardele pe care le respectăm, astfel încât lucrările noastre să fie impecabile, trebuie să știți că sudura în argon, spre deosebire de cea clasică, se realizează într-un spațiu special amenajat, dat fiind că prezența aerului duce la formarea oxizilor. O mare diferență o face și aparatura de ultimă generați pe care o folosim, pistolul de lipit fiind unul special pe bază de argon, acesta din urmă având rolul de catalizator.

Având în vedere că dezideratul nostru este acela de a face lucrări de calitate înaltă, ne-am instruit angajații să folosească noile dotări și să vă poată furniza toate informațiile despre aceste intervenții. Astfel, chiar dacă avarierea jantelor pare o problemă gravă la prima vedere, nu uitați că noi o putem rezolva într-un timp scurt, scăpându-vă astfel de problema achiziționării unora noi.

Verificare gratuită


Dacă ai nevoie de serviciile noastre, te așteptăm la sediu pentru o verificare Gratuită - B-dul C. A. Rosetti 8 A, Iași


Contactează-ne