IESIRE

Formular programare online

Completați toate câmpurile!

Bifează serviciile auto oferite de Safe Wheels pentru care dorești să faci programare:

Alege data:

Alege ora:

Nu mai avem intervale disponibile. Vă rugăm selectați altă dată.

Observații:

Ai nevoie de ajutor sau de detalii suplimentare? Sună la 0786.743.770

Anvelope noi

Safe Wheels îți oferă o gamă variată de modele de anvelope pentru autoturisme de diferite tipuri și dimensiuni, potrivite pentru toate anotimpurile la cele mai bune prețuri. Anvelopele sunt realizate de către cei mai buni producători: Michelin, Continental, Pirelli, GoodYear, Dunlop, Nokian etc.

Alegerea tipului și a dimensiunilor corecte pentru modelul autoturismului este foarte importantă. Dacă dimensiunile pneurilor nu corespund cu cele specificate în cartea autoturismului, acest lucru va duce la scăderea performanței.

La Safe Wheels, orice șofer poate să aleagă anvelope pentru nevoile, scopul și utilizarea autovehiculului. Cele de clasă economică sunt perfecte pentru condițiile urbane, accentul fiind pus pe funcționalitate. De asemenea, anvelopele premium sunt destinate atât pentru drumurile lungi, cât și pentru condusul urban.

Cere ofertă


Pentru informații suplimentare sau ofertă de preț ne găsești la tel: 0232.272.869, 0756.275.851 sau la sediul nostru de pe Bulevardul C.A. Rosetti nr. 8A, 700141, Iași, România. Alege siguranța și apelează cu încredere la produsele noastre!

Programeaza-te